Plata, livrare si retur

Comanda

Cumpararea produselor din magazinul nostru o puteti face online, telefonic sau prin email.

Comanda online

Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit fie prin utilizarea meniului din partea de sus a paginii ce contine categoriile de produse, din meniul din partea dreapta cu toate categoriile si subcategoriile de produse sau prin folosirea campului de cautare. In momentul in care ati apasat comanda produsul va fi automat transferat in cosul de cumparaturi.

Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit fie prin utilizarea meniului din partea de sus a paginii ce contine 

Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului  si parcurgerea paginii de comanda. In pagina de comanda va trebui sa completati urmatoarele:

 • Metoda de livrare :livrare prin Curier rapid.
 • Datele comenzii: Nume si prenume, Adresa complete (Judet, Localitate, Strada, Numar, Scara, Bloc, etaj, Apartament, Interfon daca e cazul).
 • Metoda de plata: alegeti modalitatea in care veti plati comanda (NUMERAR CASH la livrarea coletului, prin CARD sau prin transfer bancar.

Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact.

Comanda Telefonica/Whatsapp/Viber/Telegram 

Telefonand la 0746043087 / 0723593528 un agent de vanzari  al SC BIKE ADVISER SRL va prelua comanda. 

Comanda prin email

Puteti trimite comanda dumneavostra pe email la office@bikeadviser.ro :
 

 • Metoda de livrare :livrare prin Curier rapid.
 • Datele comenzii: Nume si prenume, Adresa complete (Judet, Localitate, Strada, Numar, Scara, Bloc, etaj, Apartament, Interfon daca e cazul).
 • Metoda de plata: alegeti modalitatea in care veti plati comanda (NUMERAR CASH la livrarea coletului, prin CARD sau prin transfer bancar.
 • Precizati produsele dorite: Denumirea produslui, Codul de produs sau link-ul produsului.


Nu exista valoare minima pentru o comanda.


Plata

Puteti cumpara produsele de pe site-ul bikeadviser.ro folosind urmatoarele instrumente de plata:

Ramburs (cash) la livrarea coletului

Contravaloarea produselor si a serviciilor comandate pot fi achitate curierului chiar la livrarea acestora la adresa specificata de dumneavoastra.

Plata prin transfer bancar

Plata se poate face si prin virament bancar pe baza facturii proforme, livrarea produselor urmand a se face dupa intrarea sumei (contravaloarea totala a facturii) in contul nostru.

Datele necesare pentru efectuarea platii prin transfer bancar sunt:

 • SC BIKE ADVISER SRL
 • CUI 44026223
 • Nr. Reg.Com. J15/517/2021
 • Sediu Social:SAT LIVEZILE COM. GLODENI, STR. LIVEZILE, NR.72
 • Cont IBAN: RO97BTRLRONCRT0596418901

Prin Card bancar

Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul 3D Secure elaborat de serviciul ePayment. Acest sistem asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca si cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. 3D Secure asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul tau nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele ElectroFun sau pe serverele ePayment, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, 3D Secure este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul 3D Secure permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.


Livrare

Livrarea produselor se efectueaza pe teritoriul Romaniei.

Livrarea produselor catre Utilizator se va realiza prin intermediul unei firme de curierat, cu activitate la nivel national.

Livrarea produselor comandate va fi efectuata intr-un interval de minim 24 de ore lucratoare de la momentul confirmarii comenzii pana la 14 zile lucratoare, in functie de localitatea de destinatie. In cazul exceptional in care durata se prelungeste, clientii vor fi anuntati in prealabil.

Comanda va este adusa la adresa specificata la efectuarea comenzii, in intervalul orar stabilit.

Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la predarea catre dumneavoastra.

La primirea coletului, va rugam verificati pachetul, precum si disponibilitatea certificatului si a facturii fiscale.

Pentru orice intrebari sau nelamuriri nu ezitati sa ne contactati pe adresa office@bikeadviser.ro sau la numarul de telefon 0746043087 / 072359352


Politica de Retur

Potrivit art. 4 alin.1 lit. b) Ordonantei de Urgenta 34/2014 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta, in maxim 14 zile calendaristice de la data primirii Produselor aveti dreptul de a denunta Contractul de Vanzare, de a returna produsele si de a primi inapoi contravaloarea acestora. Pentru că avem încredere în produsele noastre, bikeadviser.ro are termen de retur de 14 de zile calendaristice.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate in totalitate de catre cumparator iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile de la primirea returului la sediul nostru.

Aveti obligatia de a respecta pasii procedurii de retur, procedura explicata mai jos.

Pentru a initia returul va rugam sa completati formularul de retur pe care il regasiti AICI. 

Modalitatea de returnare a produselor se alege de catre dumneavoastra cu obligativitatea ca ele sa ajunga la adresa de retur mentionata mai jos. Produsele care ajung la Posta Romana NU vor fi ridicare si se vor intoarce la client. Recomandam serviciile de curierat. 

Compania isi rezerva dreptul de a refuza returnarea acelor produse care, prin natura lor nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid, cum ar fi, dar fara a ne limita la : lenjeria intima sau costume de baie,produse care nu prezinta eticheta de retur, produse a caror cutie protectoare a fost deteriorata sau lipseste, produse care prezinta urme de uzura ,produse a caror etichete au fost indepartate ,etc. 

Compania are obligatia de a rambursa contravaloarea produsului in termen de maxim 14 de zile de la denuntarea Contractului, dar nu inainte de returnarea produsului. Prin exceptie, daca in urma returnarii produsului se constata ca acesta a fost deteriorat si nu mai poate fi comercializat ca nou, compania isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produsului. De asemenea, Compania poate refuza returnarea produsului daca nu este returnat in ambalajul original intact.

Costul returului produselor este suportat de catre cumparatorIn cazul unui retur la care se solicita „Colet la schimb” taxa de transport va fi 80 de lei (40 lei colet tur, 40 lei colet retur). Orice cheltuieli cu privire la livrarea retururilor neconforme, care sunt refuzate din cauza nerespectarii procedurii de retur, vor fi suportate de catre dumneavoastra.
Cheltuielile cu privire la returnarea produselor aflate in perioada de garantie, dupa perioada de retur de 14 zile calendaristice, vor fi suportate de catre dumneavoastra.

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutati, puteți lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu consultantul nostru pentru Suport Clienti,  printr-un email la office@bikeadviser.ro sau la numarul de telefon 0741 100 911.

Daca renuntarea la cumparare se va face in mod repetat, atunci va fi considerata un abuz, Compania rezervandu-si dreptul de a nu mai accepta comenzi ulterioare.
Pentru orice intrebari sau nelamuriri nu ezitati sa ne contactati pe adresa office@bikeadviser.ro sau la numarul de telefon 0741 100 911.

ADRESA DE RETUR

SC BIKE ADVISER SRL
Str. Nicolae Titulescu, nr 1, Camera 3, Pucioasa, Dambovita, cod postal 135400

0741 100 911


Garantia Produselor

Toate produsele comercializate pe site-ul bikeadviser.ro beneficiaza de garantie conform legii in vigoare si conform utilizarii indicate de catre producatori.